REMSCHIJF / TROMMEL

Zijn uw remschijven aangetast door roest of heeft u last van trillingen in het rempedaal?

Dan zijn uw remschijven of remtrommels krom. Om dit probleem te verhelpen kunnen wij in de meeste gevallen uw schijven of trommels voor u afdraaien op onze afdraaibank in plaats van te vervangen. In enkele gevallen, als deze kleiner zijn dan een minimale maat is dit niet mogelijk. Dan is vervangen van de remschijven noodzakelijk.

OVER AUTO DOE

Auto Doe, uw onafhankelijke universele garagebedrijf in Amersfoort.

 Sinds maart 2014 is Auto Doe vernieuwd, met een frisse blik en jarenlange technische achtergrond was het tijd om zelf te gaan ondernemen.

Bij Auto Doe kunt uw terecht voor zowel apk, jaarlijkse onderhoudsbeurt (klein/ groot) en reparaties kortom het totale onderhoud om uw auto in topconditie te houden.

Indien u op zoek bent naar een occasion of uw huidige auto wilt inruilen bent u ook aan het juiste adres, wij hebben diverse auto’s op voorraad in elke prijsklasse.

VEELGESTELDE VRAGEN

  • Wat is de oorzaak van kromme remschijven?

    Een kromme remschijf kan optreden nadat u een noodstop heeft gemaakt.

  • Wat is de gemiddelde levensduur van remschijven?

    Dit verschilt per fabrikant. Gemiddeld moet een remschijf ongeveer 60.000 kilometer mee kunnen. Er kan ook roestvorming optreden waardoor de remschijf eerder afgedraaid / vervangen moet worden. Remschijven worden bij elke onderhoudsbeurt opgemeten, zodat op tijd beoordeeld kan worden wat de conditie van uw remschijf is.

Een afspraak maken?

Een afspraak maken is zo gebeurd. Wanneer u op onderstaande link klikt, kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

AFSPRAAK MAKEN
© Copyright 2021 Auto Doe Amersfoort