AFSPRAAK MAKEN

Maak hier een afspraak voor de reparatie van uw auto.

MAAK AFSPRAAK
Goedkoop Auto Uitlijnen Nijkerk

OLIE + OLIEFILTERWISSEL

Het is belangrijk om uw olie te laten verversen wanneer uw auto daar aan toe is. Goede, schone olie zorgt er voor dat de prestaties van uw auto goed blijven. Olie smeert en koelt uw motor en heeft invloed op het brandstofverbruik. Daarnaast absorbeert de olie verbrandingsresten en onzuiverheden die in uw motor zitten. Het is daarom logisch dat hierdoor de kwaliteit van de olie afneemt en dat deze regelmatig moet worden vervangen. Als de staat van de olie in uw motor slecht is, kan dit er voor zorgen dat uw auto minder goed presteert en in het ergste geval kapot zal gaan. Ook zal de levensduur van uw auto afnemen.

TARIEVEN

Olie + oliefilter wissel met 4,5 liter 10W40 € 49.95
Olie + oliefilter wissel met 4,5 liter 5W40 € 64.95
Olie + oliefilter wissen met 4,5 liter 5W30 € 94.95
Bovenstaande prijzen zijn exclusief carter afdichtring of stop

OVER AUTO DOE

Auto Doe, uw onafhankelijke universele garagebedrijf in Amersfoort.

 Sinds maart 2014 is Auto Doe vernieuwd, met een frisse blik en jarenlange technische achtergrond was het tijd om zelf te gaan ondernemen.

Bij Auto Doe kunt uw terecht voor zowel apk, jaarlijkse onderhoudsbeurt (klein/ groot) en reparaties kortom het totale onderhoud om uw auto in topconditie te houden.

Indien u op zoek bent naar een occasion of uw huidige auto wilt inruilen bent u ook aan het juiste adres, wij hebben diverse auto’s op voorraad in elke prijsklasse.

Auto’s boven de €4500 beschikken over garantie volgens Bovag voorwaarden.

VEELGESTELDE VRAGEN

  • Wat voor olie gebruiken jullie?

    Wij maken gebruik van hoge kwaliteit motorolie van Kroon Oil. Kroon Oil heeft meer dan 100 jaar ervaring in het maken en ontwikkelen van smeermiddelen. Uw auto gaat dus weer goed gesmeerd de weg op.

  • Hoe kan ik zelf bijdragen aan de kwaliteit van mijn motor?

    Door zelf af en toe het oliepeil te controleren voorkomt u dat uw motor zonder olie komt te zitten. Wanneer het oliepeil te laag is, krijgt uw motor niet genoeg olie en kunnen onderdelen kapot gaan.

  • Kijken jullie bij een onderhoudsbeurt ook naar mijn olie?

    Wanneer uw auto een kleine of grote beurt krijgt, wordt standaard de olie en oliefilter vervangen.

© Copyright 2018 Auto Doe Amersfoort