Garage Amersfoort

Algemene Periodieke Keuring

In Europa is de Algemene Periodieke Keuring (APK) een verplichte keuring. Elke auto moet regelmatig gekeurd worden om het kans op gebreken te verminderen. Daarnaast wordt bij de keuring gecontroleerd of de auto voldoet aan de milieueisen.

OVER AUTO DOE

Auto Doe, uw onafhankelijke universele garagebedrijf in Amersfoort.

 Sinds maart 2014 is Auto Doe vernieuwd, met een frisse blik en jarenlange technische achtergrond was het tijd om zelf te gaan ondernemen.

Bij Auto Doe kunt uw terecht voor zowel apk, jaarlijkse onderhoudsbeurt (klein/ groot) en reparaties kortom het totale onderhoud om uw auto in topconditie te houden.

Indien u op zoek bent naar een occasion of uw huidige auto wilt inruilen bent u ook aan het juiste adres, wij hebben diverse auto’s op voorraad in elke prijsklasse.

VEELGESTELDE VRAGEN

  • Wanneer mag ik mijn auto laten keuren?

    Uw auto mag 2 maanden voor de vervaldatum van uw huidige APK gekeurd worden. De nieuwe vervaldatum zal dan op dezelfde dag vallen als uw huidige vervaldatum, maar dan over één of twee jaar (afhankelijk van hoe vaak uw auto gekeurd moet worden).

  • Welke punten worden gecontroleerd?

    Bij een APK wordt gecontroleerd op verkeersveiligheid, milieueisen en registratie. Voor de keuringseisen verwijzen we u graag door naar de website van het RDW.

  • Hoe vaak moet ik mijn auto laten keuren?

    Dit hangt af van de leeftijd en soort van uw auto, het gewicht en het soort brandstof dat uw auto gebruikt. Voor een overzicht verwijzen wij u graag naar de site van het RDW.

Een afspraak maken?

Een afspraak maken is zo gebeurd. Wanneer u op onderstaande link klikt, kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

AFSPRAAK MAKEN
© Copyright 2021 Auto Doe Amersfoort