Wilt u goedkoop uw auto laten uitlijnen in Nijkerk of omgeving? Dan kunt u terecht bij Garagebedrijf Auto Doe in Amersfoort. Wij zijn al 25 jaar een onafhankelijk specialist op het gebied van auto onderhoud, apk en reparatie.

Slijtage van de banden en hoge brandstofverbruik

Als uw auto veel naar links of naar rechts trekt, is dit een indicatie dat het tijd is om uw auto uit te lijnen. Het steeds corrigeren van uw stuur is niet alleen erg vermoeiend, het zorgt ook voor extra slijtage van uw banden en voor een hoger brandstofverbruik. Het te lang uitstellen van het uitlijnen van uw auto zorgt dus voor hogere kosten op de lange termijn. Bij Auto Doe kunt u goedkoop uw auto laten uitlijnen in de omgeving van Nijkerk. Uitlijnen betekent dat de wielgeometrie van de voor- en achteras worden opgemeten. Als het nodig is, worden deze direct afgesteld zodat de auto weer in balans is.

Onze andere diensten

U kunt bij Auto Doe terecht voor meer dan alleen goedkoop uw auto laten uitlijnen in Nijkerk en omgeving. Zo kunt u ook bij ons terecht voor apk, een kleine of grote beurt, het wisselen van uw wielen, het onderhoud van uw remschijven en -trommels, het vervangen van een accu, airco service en het vervangen van olie en oliefilters. Ook voor reparaties en occasions kunt u bij ons terecht.

Een afspraak maken?

Een afspraak maken is zo gebeurd. Wanneer u op onderstaande link klikt, kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

AFSPRAAK MAKEN
© Copyright 2021 Auto Doe Amersfoort