Auto Doe is al 25 jaar een onafhankelijke garage in Amersfoort. U kunt bij ons terecht voor reparatie, apk en onderhoud van alle automerken. Alles voor het onderhoud van uw auto.

 

Alles voor het onderhoud van uw auto

Onze diensten zijn:

– APK
– Kleine en grote beurt
– Olie en oliefilter wissel
– Airco service
– Wielen wissel
– 3D uitlijnen
– Accu vervangen
– Remschijven en -trommels

 

Gedreven door vakmensen

Auto Doe wordt gedreven door vakmensen en dat merkt u. Aan de service en de klantvriendelijkheid maar ook aan de kwaliteit van het werk en de passie die daarmee gepaard gaat. Op professionele wijze wordt uw auto in topconditie gehouden en wordt u voorzien van eerlijk advies. En dat zonder de hoofdprijs te betalen.

 

Op zoek naar een occasion?

Bent u op zoek naar een andere auto? In onze garage in Amersfoort hebben wij een ruim assortiment occasions in verschillende prijsklassen. Kijk voor ons actuele aanbod op de website of kom even bij ons langs. Het is ook mogelijk om uw oude auto bij ons in te ruilen. Koopt u bij ons een occasion van meer dan 4500 euro dan wordt deze standaard geleverd met Bovag garantie.

 

Online een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in onze garage in Amersfoort? U kunt dan het formulier op de website invullen. U vult in wat de reden is voor de afspraak (apk, beurt, reparatie etc). U kunt hier ook aangeven welke datum uw voorkeur heeft en hoe laat u uw auto wilt komen brengen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Garage Amersfoort

© Copyright 2018 Auto Doe Amersfoort