Bij Garagebedrijf Auto Doe kunt u terecht voor al uw auto onderhoud in Amersfoort. Voor APK, kleine en grote beurt, olie en oliefilter wissel, airco service, wielen wissel, 3D uitlijnen, het vervangen van de accu en remschijven en -trommels.

 

Vroegtijdig problemen opsporen

Voor regelmatig auto onderhoud in Amersfoort kunt u terecht voor een kleine en grote beurt. Door uw auto regelmatig te laten controleren kunnen probleme vroegtijdig worden opgespoord en kunt u voorkomen dat u stil komt te staan of dat een kleine reparatie een groot probleem wordt doordat u er te lang mee doorrijdt.

 

Kleine beurt

Tijdens een een kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op een aantal punten:

– de verlichting en de afstelling van het dimlicht
– de conditie van de accu
– de complete uitlaatlijn
– banden
– complete wielophanging
– Remmentest, voor en achter
– ruitenwissers voor en achter

De olie en het oliefilter wordt vervangen en de ruitenwisservloeistof, koelvloeistof en remvloeistof wordt bijgevuld.

 

Grote beurt

Bij een grote beurt wordt er meer gecontroleerd. Naast de bovenstaande punten wordt ook de remvloeistof getest en de airconditioning gecontroleerd. Ook wordt de luchtfilter en de bougies vervangen en worden de remmen aan de voor- en achterkant gereinigd.

 

Afspraak maken

Voor uw auto onderhoud in Amersfoort is een kleine of grote beurt een must om veilig en comfortabel te blijven rijden. Wilt u een afspraak maken? Neem dan even contact met ons op. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken. U kunt ook online via de website een afspraak maken door ons afsprakenformulier in te vullen.

Een afspraak maken?

Een afspraak maken is zo gebeurd. Wanneer u op onderstaande link klikt, kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

AFSPRAAK MAKEN
© Copyright 2021 Auto Doe Amersfoort