Om uw airconditioning optimaal te houden kunt u bij Garagebedrijf Auto Doe terecht voor een auto airco service. Uw airconditioning is gevuld met koudemiddel. Door uw airco te gebruiken, wordt dit steeds minder. Het bijvullen van dit koudemiddel is noodzakelijk voor het blijven functioneren van de airco. Een slecht werkende airco zorgt voor nare luchtjes, brandende ogen en irritaties aan de luchtwegen. Een aangename temperatuur in uw auto zorgt bovendien voor comfort tijdens het rijden en daarmee wordt ook de veiligheid verhoogd Bovendien zorgt een kapotte airco voor een hoger brandstofverbruik. Het is dus noodzakelijk om ook uw airco regelmatig te laten onderhouden.

 

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten auto airco services:

– Airco check
– Airco servicebeurt
– Airco fris, een geurbehandeling bij nare luchtjes
– Airco fluor, met uv vloeistof worden eventuele lekkages opgespoord

 

Airco check

Bij de airco check controleren we uw airco op verschillende punten zoals de lage en hoge druk, uitwendige lekkage, het interieurfilter, de temperatuur en de afvoerleiding voor het condenswater.

 

Airco servicebeurt

Bij de servicebeurt wordt het aircosysteem leeggehaald en gevaccumeerd. Er wordt gecontroleerd op eventuele lekkages en de vervuilde olie van de pomp wordt vervangen. Het koudemiddel wordt bijgevuld en de afvoer voor het condenswater wordt gecontroleerd.

 

Online een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een auto airco service? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch of via mail bereiken of u kunt in het afspraakformulier direct een afspraak maken op de website. U kunt de airco service aanvinken in het formulier. In het bericht zelf kunt u aangeven van welke van de vier services u gebruikt wilt maken.

Een afspraak maken?

Een afspraak maken is zo gebeurd. Wanneer u op onderstaande link klikt, kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

AFSPRAAK MAKEN
© Copyright 2021 Auto Doe Amersfoort