Om uw airo in perfecte conditie te houden, kunt u bij Garagebedrijf Auto Doe terecht voor een auto airco service in Leusden.

Uw airconditioning is gevuld met een vloeibaar koudemiddel. Door een constant gebruik van de airconditioning wordt de hoeveelheid steeds minder en is het bijvullen van dit middel nodig voor het functioneren ervan.

Een matig of niet werkende airco zorgt voor nare luchtjes, geïrriteerde ogen en problemen met de luchtwegen. Een comfortable temperatuur in uw auto zorgt bovendien voor prettig rijden en voor meer focus en veiligheid. Daarnaast zorgt een niet functionerende airco voor een verhoogd brandstofverbruik. Kortom: Het is dus noodzakelijk om de airco regelmatig te laten onderhouden.

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten auto airco services:

– Airco check
– Airco servicebeurt
– Airco fris, een geurbehandeling bij vieze luchtjes
– Airco fluor, met deze vloeistof worden eventuele lekkages opgespoord


Airco check

Bij de airco check testen we de airconditioning op functioneren en capaciteit, zoals de lage- en hoge druk, eventuele lekkages, beoordelen van het interieur-filter, de temperatuur en de afvoerleiding voor het condenswater.


Airco servicebeurt

Bij de airco servicebeurt wordt het systeem leeggehaald en gevaccumeerd. We controleren op mogelijke lekkages en de gebruikte olie van de pomp wordt vervangen. Het koudemiddel wordt bijgevuld en de afvoer voor het condenswater wordt gecontroleerd.

 

Online een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een auto airco service in Leusden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch of via mail bereiken of u kunt in het afspraakformulier direct een afspraak maken op de website. U kunt de airco service aanvinken in het formulier. In het bericht zelf kunt u aangeven van welke van de vier services u gebruikt wilt maken.

Een afspraak maken?

Een afspraak maken is zo gebeurd. Wanneer u op onderstaande link klikt, kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

AFSPRAAK MAKEN
Auto airco service
© Copyright 2021 Auto Doe Amersfoort