Om uw airo in topconditie te houden, kunt u bij Garagebedrijf Auto Doe terecht voor een auto airco service in Hoevelaken.

Uw airco is standaard afgevuld met een vloeibaar koudemiddel. Door het gebruik van de airconditioning wordt de hoeveelheid steeds minder en is het bijvullen van dit koudemiddel nodig om goed te blijven functioneren. Een slecht presterende airco zorgt voor vieze luchtjes, geïrriteerde ogen en luchtweg problemen. Een prettige temperatuur in de auto zorgt daarnaast voor comfortabel rijden, voor meer focus en daarmee voor meer veiligheid. Ook zorgt een niet functionerende airco voor een hoger verbruik van brandstof. In andere woorden: Het is dus nodig om de airco regelmatig te laten controleren en onderhouden.

 

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten auto airco services:

– Airco check
– Airco servicebeurt
– Airco fris, een geurbehandeling bij nare luchtjes
– Airco fluor, met deze vloeistof worden mogelijke lekkages opgespoord

 

Airco check

Bij de airco check testen we de airconditioning op capaciteit en goed functioneren, zoals de druk (laag en hoog), mogelijke lekkages, beoordelen van het interieur filter, de temperatuur en de afvoerleiding voor het condenswater.

 

Airco servicebeurt

Bij de airco servicebeurt wordt het systeem leeggehaald en vacuum gezogen. We controleren op mogelijke lekkages en de oude olie van de pomp wordt vervangen. Het koudemiddel wordt bijgevuld en de afvoer voor het condenswater wordt gecontroleerd.

 

Online een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een auto airco service in Hoevelaken? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch of via mail bereiken of u kunt in het afspraakformulier direct een afspraak maken op de website. U kunt de airco service aanvinken in het formulier. In het bericht zelf kunt u aangeven van welke van de vier services u gebruikt wilt maken.

Een afspraak maken?

Een afspraak maken is zo gebeurd. Wanneer u op onderstaande link klikt, kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

AFSPRAAK MAKEN
Auto airco service
© Copyright 2021 Auto Doe Amersfoort