Om uw airconditioning in optimale conditie te houden, kunt u bij Garagebedrijf Auto Doe terecht voor een auto airco service in Amersfoort. Uw airconditioning is gevuld met koudemiddel. Door continue gebruik wordt dit steeds minder. Het bijvullen van dit middel is nodig voor het functioneren van de airco. Een slecht werkende airconditioning zorgt voor vieze luchtjes, brandende ogen en irritaties aan de luchtwegen. Een prettige temperatuur in uw auto zorgt bovendien voor comfort tijdens het rijden en daardoor ook voor meer veiligheid. Bovendien zorgt een slecht werkende airco voor een hoger brandstofverbruik. Het is dus noodzakelijk om de airco regelmatig te laten onderhouden.

 

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten auto airco services:

– Airco check
– Airco servicebeurt
– Airco fris, een geurbehandeling bij nare luchtjes
– Airco fluor, met uv vloeistof worden eventuele lekkages opgespoord

 

Airco check

Met de airco check controleren we de airco op verschillende onderdelen, zoals de lage- en hoge druk, lekkage, het interieur-filter, de temperatuur en de afvoerleiding voor het condenswater.

 

Airco servicebeurt

Bij de airco servicebeurt wordt het airco-systeem leeggehaald en gevaccumeerd. Er wordt gecontroleerd op eventuele lekkages en de vervuilde olie van de pomp wordt vervangen. Het koudemiddel wordt bijgevuld en de afvoer voor het condenswater wordt gecontroleerd.

 

Online een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een auto airco service in Amersfoort? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch of via mail bereiken of u kunt in het afspraakformulier direct een afspraak maken op de website. U kunt de airco service aanvinken in het formulier. In het bericht zelf kunt u aangeven van welke van de vier services u gebruikt wilt maken.

Een afspraak maken?

Een afspraak maken is zo gebeurd. Wanneer u op onderstaande link klikt, kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

AFSPRAAK MAKEN
Auto airco service
© Copyright 2021 Auto Doe Amersfoort