Auto APK voor Leusden

Is het weer tijd voor uw APK in Leusden? Dan kunt u snel en eenvoudig terecht bij Garagebedrijf Auto Doe aan de Van Goudoeverstraat in Amersfoort.

Waarom APK autokeuring?

De Algemene Periodieke Keuring, de APK, is wettelijk verplicht. Tijdens deze APK keuring wordt gekeken of de auto aan de veiligheidsnormen voldoet. Daarnaast wordt ook gekeken of de auto voldoet aan de milieueisen. Het doel van de APK keuring is het verhogen van de verkeersveiligheid en het terugdringen van de milieuschade. U kunt uw auto APK in Leusden laten keuren 2 maanden voordat de huidige apk verloopt. Hoe vaak de auto gekeurd moet worden is afhankelijk van de leeftijd van de auto en het type brandstof. Bij dieselmotoren van vóór 2006 wordt tevens een roetmeting gedaan.

Kosten na APK keuring

Blijkt uit de APK keuring dat er reparaties nodig zijn om uw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan bespreken we dit altijd vooraf met u, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

APK versus onderhoud

De APK keuring is een momentopname en geen vervanging voor de periodieke onderhoudsbeurt. U kunt uw APK in Leusden combineren met een grote of kleine beurt. De auto wordt dan uitgebreider gecheckt en wordt er gekeken naar de lange termijn. Door uw auto regelmatig een onderhoudsbeurt te laten geven wordt de levensduur van uw auto verlengd en verkleint u de kans op gebreken en pech onderweg.

Naast een onderhoudsbeurt kunt u bij ons ook terecht voor uw auto airo service in Leusden en diverse occasions. Maak uw afspraak online voor de auto APK via het afspraken formulier of neem contact met ons op om een afspraak te plannen.

Afspraak maken?

Een afspraak maken is zo gebeurd. Wanneer u op onderstaande link klikt, kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

AFSPRAAK MAKEN
Auto APK
© Copyright 2021 Auto Doe Amersfoort