Auto APK voor Hoevelaken

Tijd voor de auto APK in Hoevelaken? Dan kunt u eenvoudig in de buurt terecht bij Garagebedrijf Auto Doe aan de Van Goudoeverstraat in Amersfoort.

APK keuring nodig?

De Algemene Periodieke Keuring, de APK, is wettelijk verplicht. Bij de APK keuring wordt gecontroleerd of de auto voldoet aan de veiligheidsnormen en de milieueisen. Het doel van de APK keuring is het verhogen van de verkeersveiligheid en het terugdringen van mogelijke milieuschade. U kunt uw auto APK in Hoevelaken 2 maanden voordat de huidige APK verloopt laten keuren. Hoe vaak de auto moet worden gekeurd is onder andere afhankelijk van de leeftijd van de auto en het type brandstofmotor. Bij dieselmotoren van vóór het bouwjaar 2006 wordt ook een roetmeting gedaan.

Kosten bij APK keuring

Als uit de APK keuring blijkt dat er een of meerdere reparaties nodig zijn om de auto aan de eisen te laten voldoen, dan bespreken we dit altijd vooraf met u. Zo voorkomen we onaangename verrassingen en weet u altijd waar u aan toe bent.

APK versus onderhoud

De APK keuring is een slechts een momentopname en geen vervanging voor de onderhoud servicebeurt. Wel kunt u de APK in Hoevelaken combineren met een grote of kleine beurt. De auto wordt dan meer uitgebreid gecontroleerd en gekeken naar de langere termijn. Door de auto regelmatig een onderhoudsbeurt te laten geven wordt de levensduur van uw auto verlengd en verkleint u de kans op gebreken met grote gevolgen.

Naast een onderhoudsbeurt kunt u bij Auto Doe ook terecht voor uw auto airo service voor Hoevelaken en diverse occasions. Maak uw afspraak online voor de auto APK via het afspraken formulier of neem contact met ons op om een afspraak te plannen.

Afspraak maken?

Een afspraak maken is zo gebeurd. Wanneer u op onderstaande link klikt, kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

AFSPRAAK MAKEN
Auto APK
© Copyright 2021 Auto Doe Amersfoort