Auto APK in Amersfoort

Is het weer tijd voor uw auto APK in Amersfoort? Dan kunt u terecht bij Garagebedrijf Auto Doe aan de Van Goudoeverstraat.

Verhogen verkeersveiligheid en terugdringen milieuschade

De Algemene Periodieke Keuring, de APK, is in Europa verplicht. Tijdens de APK keuring wordt gekeken of de auto aan alle veiligheidsnormen voldoet. Daarnaast wordt ook gekeken of de auto voldoet aan alle milieueisen. Het doel van de APK is het verhogen van de verkeersveiligheid en het terugdringen van de schade aan het milieu. U kunt uw auto APK in Amersfoort laten keuren 2 maanden voordat de huidige apk verloopt. Hoe vaak uw auto gekeurd moet worden is afhankelijk van de leeftijd van uw auto en het type brandstof. Bij dieselmotoren van voor 2006 wordt ook een roetmeting gedaan.

APK versus onderhoud

De APK keuring is een momentopname. Het is geen vervanging voor onderhoud. U kunt uw apk in Amersfoort laten combineren met een kleine of grote beurt. Uw auto wordt dan uitgebreider gecontroleerd en er wordt ook gekeken naar de lange termijn. Door uw auto regelmatig te onderhouden wordt de levensduur van uw auto verlengd en verkleint u de kans op gebreken.

Naast een onderhoudsbeurt kunt u bij Auto Doe ook terecht voor uw auto airo service in Amersfoort en diverse occasions. Maak uw afspraak online voor de auto APK via het afspraken formulier of neem contact met ons op om een afspraak te plannen.

Afspraak maken?

Een afspraak maken is zo gebeurd. Wanneer u op onderstaande link klikt, kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

AFSPRAAK MAKEN
© Copyright 2021 Auto Doe Amersfoort