Is het weer tijd voor uw apk in Amersfoort? Dan kunt u terecht bij Garagebedrijf Auto Doe aan de Van Goudoeverstraat.

Verhogen verkeersveiligheid en terugdringen milieuschade

De Algemene Periodieke Keuring, de APK, is in Europa verplicht. Tijdens de keuring wordt gekeken of de auto aan alle veiligheidsnormen voldoet. Daarnaast wordt ook gekeken of de auto voldoet aan alle milieueisen. Het doel van de APK is het verhogen van de verkeersveiligheid en het terugdringen van de schade aan het milieu. U kunt uw auto APK in Amersfoort laten keuren 2 maanden voordat de huidige apk verloopt. Hoe vaak uw auto gekeurd moet worden is afhankelijk van de leeftijd van uw auto en het type brandstof. Bij dieselmotoren van voor 2006 wordt ook een roetmeting gedaan.

 

APK versus onderhoud

De APK keuring is een momentopname. Het is geen vervanging voor onderhoud. U kunt uw apk in Amersfoort laten combineren met een kleine of grote beurt. Uw auto wordt dan uitgebreider gecontroleerd en er wordt ook gekeken naar de lange termijn. Door uw auto regelmatig te onderhouden wordt de levensduur van uw auto verlengd en verkleint u de kans op gebreken.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor uw APK in onze garage in Amersfoort? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch een afspraak maken of een mailtje sturen. Het is ook mogelijk om online on afspraken formulier in te vullen. U kunt hier ook uw voorkeursdatum invullen en het tijdstip waarop u uw auto wenst te brengen. Wanneer het mogelijk is om uw afspraak op de gewenste tijd in te plannen ontvangt u van ons een afspraak bevestiging. Is dit niet mogelijk dan nemen we even contact met u op om een andere afspraak te maken.

APK Amersfoort

© Copyright 2018 Auto Doe Amersfoort